Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Hír-érték
° Hír-érték : Nagyok a kicsikért

Nagyok a kicsikért

Mohai Szilvia  2009.02.11. 16:17

Ivád, Kenézlő, Gerendás, Tengelic: ki tudja, hol vannak? Vagy egyáltalán, hogy mik ezek? Eláruljuk: hazánk kistelepülései. Számtalan község szinte teljesen ismeretlen a nagyvárosi ember számára, pedig ezernyi értéket rejtenek. Ivády Gábor, Ivád polgármestere e településeket népszerűsítendő elindította a Hír-érték Mozgalmat.


Mi késztette a mozgalom elindítására?

 

Az elkeseredés és az optimizmus egyfajta egyvelege. A kistelepülések lakóinak sanyarú sorsa elszomorít, és az is, hogy ez a helyzet valószínűleg még egy jó darabig nem fog változni. Az optimizmusom pedig abból ered, hogy hiszek abban, hogy lehet tenni ez ellen, még ha lassan megy is. Nem elég várakozni, hogy valaki - akár az állam, akár a kormány - megoldja a problémánkat, hanem tenni kell. Nem tudjuk, mi sül ki ebből, de ha akár csak néhány településnél pozitív változást tapasztalunk, már megérte.

 

A települések lakossága mennyire örült a kezdeményezésnek?

 

Az a probléma, hogy a politika megosztja az embereket, és nehezen tudják a településüket pártfogoló közszereplőket kizárólag a munkásságuk, nem pedig a politikai irányultságuk alapján megítélni. Baloldali település nem lát szívesen jobbos művészt és fordítva, közben pedig annak munkásságán nőttek fel.

 

Történt már azóta változás, többen ismerik a településeket?

 

Mivel a kezdeményezés csak most indult, jelentős változást még nem tapasztaltunk. De például Ivád honlapját eddig naponta körülbelül hatvanan-hetvenen látogatták, tegnap pedig már háromszázhuszonöten nézték meg. Kaptam három olyan levelet is, melyben aziránt érdeklődnek, hogy tudunk-e számukra szállást biztosítani Ivádon, ami korábban egyáltalán nem volt jellemző.

 

Milyen segítséget várnak a pártfogóktól?

 

Ha magukénak érzik a gondjainkat, hívják fel rá mások figyelmét. Anyagi támogatást nem várunk, csak azt, hogy jobban megismertessék az adott települést és lakóinak körülményeit a közönséggel. Például ők is problémának tartják azt, hogy egy-egy kistelepülésnek nincs kiépítve a csatornahálózata, közvetítsék ezt azok felé, akik tenni tudnak ezügyben.

 

A hírességek maguk választanak települést az őket jelölők közül. A nevek egyezésén (Gerendás Péter - Gerendás, Ragályi Elemér - Ragály) kívül mi alapján döntenek?

 

Többen jártak az adott településen, és nagyon megtetszett nekik. Rudolf Péternek van egy kis háza Magyarföldön, ő ezért döntött amellett. Vitray Tamásnak pedig az egyik tanítványa a polgármester Görcsönyön.

 

Meddig kíséri figyelemmel a mozgalomban részt vevő kisközségek sorsát?

 

Segítek megteremteni a kapcsolatot a település és a pártfogó között; megszervezem az első közös találkozót. Innen már a helységnek és vezetésének a dolga, hogy kihasználja a kínálkozó lehetőséget. A hírességekkel kapcsolatban pedig azt szeretném, ha számukra ez a feladat nem kötelességet, hanem elkötelezettséget jelentene; és felelősnek éreznék magukat az őket választó települések iránt. Ha ez működik, a mozgalom is sikeres lehet.

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto