Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Itt az új DVD

Már a boltokban a Társulat legújabb DVD-je!


Tartalma 4 db Vastyúk is talál szeget részt illetve 3 db Nooormális???-tlepizód; ezen műsorszámokat anno a tv2-nek készítették.

NOOORMÁLIS???
(A TV2 műsorai 1998-tól 2000-ig)

 Vastyúk is talál szeget - 12.
A Besenyő család élete: Az ikrek (1998.)

(rendezte: Kriskó László)

Az új felállású L'art pour l'art Társulat első félórás tévéműsora ez. Besenyőék csomagot kapnak. A családfő kolbászcsücsök nyereményjátékon nyerte a hatalmas, masnival átkötött különleges küldeményt, amely nem más, mint egy ikerpár, egy fiú és egy lány, akiket hamar el is nevez a ház ura. A két rosszcsont, a raszta-frizurás, napszemüveges Rücsök és a nagyfogú, szeplős Zigóta ettől a pillanattól kezdve a család teljes jogú gyerekei. Az utóbbi megformálója, Szászi Móni ebben a műsorban és jelenetben mutatkozik be először a képernyőn! Szegény Zigótát testvére bokszkesztyűjével leüti, és ez sajnos később szokásává válik. A mára már klasszikussá vált Winnetou c. diafilmvetítések két sorozata is megtekinthető ebben az epizódban, Besenyőék televíziójának képernyőjén. Ugyanitt látható és hallható András tüneményes dalklipje, a Kagyló-nász az avaron. Megérkezik a család szomszédasszonya, Kanca, a reklámimádó, barna bombázó, akinek agytérfogata lényegesen kisebb, mint melltartójának köbtartalma. Besenyő István A kebelbarátom című versével traktálja Kancát. Elhangzik Zsolt elbűvölő, lírai hangszerelésű Geil állat dala, amelyet Rücsök kissé túlfűtött, rockos mozgáskultúrával ad elő. Egy rövid hatásszünet után Róbert zenei és szövegi csimborasszója, a Besenyő család-dal zárja a színes műsorkavalkádot. A TV1 A kulcs című műsoraiban már írótársként bemutatkozó Lantos P. István ettől az epizódtól kezdve már a hosszabb lélegzetű L'art pour l'art show-kban is kifejti áldásos társszerzői tékenységét.

 Vastyúk is talál szeget - 13.
A Besenyő család élete: A család gyanús (1998.)

(rendezte: Kriskó László)


Rücsök és Zigóta egy szexlapot nézegetnek és a maguk módján megvitatják az abban látottakat. Miután az öregnek nem sikerül elkobozni tőlük az érdekes sajtóterméket, Besenyő eredményes lesz e tekintetben. Margit pörköltet hoz a férjének, aki ijedtében - nehogy lebukjon - észrevétlenül a szaftos ételbe dugja a szalonképtelen újságot. A tévéből a Nőimitátor nem lennék c. izgalmas hangszerelésű dal röppen elő. Amíg a család felnőtt tagjai a klipet nézik, az ikergyerekek ellopják a lábast, és elfogyasztják a finom ételt. Besenyő úr ezután a családja körében vallat és nyomoz: vajon ki lopta el a pörköltöt és az abban elrejtett szexlapot? Közben Besenyőék televíziójából megszólal Leopold, a híres porondmester, aki sajátos stílusában narrálja a Winnetou c. diafilm újabb két részét. Miszticselló, a híres bűvész mutatványával és virtuóz vokális dalával - Az illuzionista című szerzeménnyel - megakasztja a család szokásos életmenetét néhány nem kevésbé szórakoztató percre. Boborjánt is láthatjuk és a műsor végén az öreg Anti bácsi igyekszik egy Altatódal segítségével elringatni nagyfogú unokáját, Zigótát. A dal végén az egész család belebonyolódik egy párnacsatába, és sűrű tollködbe fullad a történet.

Vastyúk is talál szeget - 14.
A Besenyő család élete: A kézarcúak (1999.)

(rendezte: Kriskó László)

Az események kimenetelét nagyban befolyásolja a feltalálóvá avanzsált Tompika, aki a "mindenből valamit csináló gép" elkészítésével rettegésben tartja a Besenyő családot. Először Besenyő Istvánt és az öreg Anti bácsit vicceli meg egy helycserés mutatvánnyal, amivel persze kivívja a családfő haragját. A megszidott Tompika meg nem értett zseniként vonul vissza, és bosszút forral. Közben Boborján, aki a világon a legtovább a kanapé mögött guggoló ember akar lenni, előbújik és megkérdezi edzőjét, Besenyő urat, hogy már kijöhet-e, de nemleges választ kap. Tompika bosszúja elérkezik: gépe segítségével kilövi a családot az űrbe lakásostul, mindenestül. Ugyanő indítja el egy gombnyomással Róbert súlyos, farkasordító heavy-metal dalát a Vasmacsót, amelyet nehezen lehetne nyugtatóként bárkinek is ajánlani. Miközben a család repül az űrben, Besenyő a Pitét evő lányok című versével igyekszik elvarázsolni a fitness agyú Kancácskát. Besenyőék aztán leszállnak az Andromeda ködre, és kiszállnak büfét keresni. Közben titkos látogatóik érkeznek, a kézarcú idegen lények, akik csodálkozva néznek farkasszemet a kanapé mögül előbújó Boborjánnal. Közben elhangzik A három testőr és a jeti című bravúros dalszerzemény, amely ízléses folk elemekkel mássza be magát a kéjelegni vágyók fülvájatába.

Vastyúk is talál szeget - 15.
A Besenyő család élete: Már megint a kézarcúak (1999.)

(rendezte: Kriskó László)

A Vastyúk is talál szeget műsorok utolsó gyöngyszeme ez a rész. Az abszurd kvartett sorozatait ezután NOOORMÁLIS??? címmel készíti. Ez az epizód szerves folytatása az előző történetnek. A kanapé mögül előmászó Boborján sajátos beszélgetésbe bonyolódik a kézarcú idegen lényekkel, akiknek az arcukhoz nőtt a kezük. Az információcserét az idegenek nőrobotja, Kibernecica próbálja zökkenőmentessé tenni, de hiába. Zsolt közben elénekli az Ez nem az én napom című lélekemelően vidám hangvételű dalát. Sőt egy sporteseménynek is szemtanúi lehetünk: a Pörölycápák SC - Kovács Jenőné labdarúgó-mérkőzésnek, amely kimenetelét tekintve nemigen kedvez az idős néninek. Besenyőék visszaérkeznek, Boborján ijedtében a szekrénybe bújtatja a kézarcúakat. Móni hiányos öltözetben elénekli a Te vagy az éden című rock and roll dalt, de senki nem reklamál, hogy öltözzön fel jobban. Besenyő elmondja Margitnak a Hogyha birka lennák c. verset, majd megpróbálja rábeszélni Boborjánt, hogy legyen ő a jeti. Egy jóval későbbi epizódban tanítványa megvalósítja ezt az ötletet is. András fenomenális dala, a Jetidal egzotikus, távol-keleti hangulatot varázsol a képernyőre. A Besenyő család végül szembe találja magát a kézarcúakkal, és Zigóta jellegzetes, beszédhibás mondatával búcsúzik: A pofám lefakad! (Kívülálló okok miatt a Társulat nem készíthette el a kézarcúak történetének folytatásait.)

 

 Nooormális??? - 1. A televízió (2000.)
(rendezte: Kriskó László)


A L'art pour l'art Társulat a TV2-n más műsoroktól független, önálló megjelenési lehetőséget kapott, így ezt a sorozatát új címmel, új megjelenési formával, és sok-sok új figura, jelenet felvonultatásával indította. A televízió c. epizód a kereskedelmi televíziózás abszurd, görbe tükre. A költő nézi és kapcsolgatja a tévécsatornákat, amelyek ontják a műsorokat. Az Unalmas emberek show Kemenesfalvi bácsit látja vendégül, aki jócskán megfelel a show elvárásainak, és aki András legújabb karaktertalálmánya. Róbert figura-telitalálata, Naftalin Ernő itt jelenik meg először, aki eredeti ötleteivel traktálja szegény nézőközönségét. Zsolt Sadomax-2000 nevű fenomenális termékötletét egy csinos reklámhölgy segítségével próbálja rátukmálni a vásárlókra. A Besenyő család külföldi megfelelőit is láthatjuk rövid időre, majd a Ripők show, és Móni groteszk korrajza, a Gyerekvetélkedő ringatja el a szórakozni vágyókat. Boborján is megjelenik mint kitűnő musicalénekes és a Hang-verseny című dalban a társulati tagok hangi adottságaikkal élnek vissza erőteljesen. 

 

Nooormális??? - 2. Az olimpia (2000.)
(rendezte: Kriskó László)

Létező és nem létező sportok gyűjteménye ez az összeállítás. Zsolt a L'art pour l'art-olimpia házigazdája dinamikus beszédstílusban konferálja fel a soron következő versenyszámokat. Róbert mindjárt a műsor elején - a helyszíni tudósító betegsége miatt - mikrofonnal a kezében, maga közvetíti saját ökölvívó-mérkőzését. Móni Troli néniként itt mutatkozik be először, és egy másik szerepben különleges toronyugró képességeit fitogtatja. András étele, a göngyölt brokkoli erőkörettel kápráztató lehetőséget kínál az erősödni vágyóknak. Van ebben az epizódban minden, ami a sportkedvelőknek fontos lehet: kúszóverseny, kosárlabda, sumo, bocimeccs stb. A Besenyő család olimpiáját egy kivételes dalszerzemény követi - hiszen a szerzője a Társulat barátja, Seres Péter-, a Testépítő szalon. Végül a Kovács néni-drukkerek számára elszomorító eredménnyel zárul a Litvánia - Kovács néni kosárlabda-mérkőzés: 216:0 a litvánok javára.

Nooormális??? - 3. A Besenyő család karácsonya (2000.)
(rendezte: Kriskó László)

A Besenyő család karácsonyát keretbe foglalja a Troli néni karácsonya 2-2 rövid epizódja. A Móni által kiötlött és eljátszott vagány öreglány azzal a kedves időtöltéssel ajándékozza meg magát, hogy az arra járókat különböző ürüggyel leüti. A műsor többi részét pedig a Besenyő család sajátos karácsonya tölti ki. Sajátos azért, mert karácsonyfa helyett az öreg Anti bácsit díszítik fel és állítják az asztalra, mert Besenyő Margitnak ajándékként "Semmit" vásárolt, mert Margit viszont satuval lepte meg a férjét, aki még szent este is a szomszédasszonynak, Kancának csapja a szelet, mert Zigóta, a nagyfogú kislány véletlenül lenyelte a hűtőszekrényt és a gáztűzhelyet, mert az öreg megidéz egy részeg jó tündért, de a három kívánság lehetőségét csúnyán elbaltázza stb. A családot közben meglátogatja a hóember, a Mikulás és az angyal, akik különböző zenei stílusban éneklik el Zsolt szerzeményét, a Hányszor lehet büntetlenül énekelni egy refrént c. léleknyugtató énekművet. András kiváló verse, az Ajándék, már csak végső döfés a már "puhára kínzott" nézők hasfalának. 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!