Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Hír-érték
° Hír-érték : Hír-érték mozgalom

Hír-érték mozgalom

Ivády Gábor, Ivád polgármestere  2009.02.09. 18:41


Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy hazánk kistelepüléseinek jó része teljesen ismeretlen a szűk környezetén túl, pedig minden egyes magyar község, falu, vagy kisváros ezernyi szépséget, értéket, rejtett kincseket őriz. Legtöbbünk ma még azonban nem az ismertség megszerzéséért, hanem a túlélésért küzd.  Én azonban úgy vélem, a két fenti törekvés összekapcsolása nem gyengíti, hanem jelentősen erősítheti egymást.

Gondoljunk csak bele, mennyivel több eséllyel indulhatna egy-egy kistelepülés tervének megvalósításában, ha arról országszerte értesülnének az emberek és segítséget remélhet onnét is ahonnét arra nem is számít!
 
A kistelepülések lakóinak a mindennapi problémák mellett azzal is szembesülniük kell, hogy sokak számára az adott falu, község, de talán még kisebb város térképen való elhelyezése is nagyon komoly kihívást jelent. Az ismeretlenségből kitörni ma önerőből igen nehéz. Ehhez azonban nem kizárólag pénzre van szükség, hanem legalább ennyire odafigyelésre, összefogásra és főképpen egy cseppnyi kreativitásra. Néhányunk szerencsésebb a többieknél és van egy olyan pártfogójuk, aki a lehetőségeihez és az agilitásához mérten támogatni tudja települését. Nem politikusokról beszélek, hanem olyan közéleti személyiségről, aki a nyilvánosságban való fellépésükkel képes előremozdítani egy-egy fontos ügyet.
 
Dolák-Saly Róbert barátommal ezért elhatároztuk, hogy megpróbálunk minél több településnek találni ilyen pártolót, akit megismertetünk a település történetével, terveivel, értékeivel és elsősorban a lakosaival. Ez a védnök azután a szeme sarkából mindig figyelemmel tudja kísérni települése sorsát, és ha lehetősége van rá, akkor a médiában felhívja rá a figyelmet, vagy akár személyes jelenlétével emeli a falunap színvonalát. De az is lehet, hogy egyszerűen csak „második otthonában” élvezi a semmihez nem fogható magyar vidéki vendégszeretetet, és erről beszámol a személye iránt érdeklődő sajtónak is.
 
„Hír-érték Mozgalom” esetében jószolgálatról van szó, ahol sem a település, sem a pártoló részéről szóba sem kerülnek az anyagiak. A védnökség üzenet a kistelepülésen élőknek, hogy velük is foglalkozik valaki, illetve üzenet a városiaknak, hogy a magyar vidéknek az ő felelősségvállalásukra is szüksége van. Nagy örömünkre szolgált, hogy a sztárokkal folytatott beszélgetéseink során kiviláglott, ezt a filozófiát nagyon sokan osztják, és az is jelzésértékkel bír, hogy eddig még mindenki elfogadta felkérésünket.
 
„Hír-érték Mozgalom” minden kistelepülést szeretettel várunk. A részvételhez mindössze egy rövid bemutatkozásra van szükség, illetve 5 olyan híres ember nevére, akit szívesen fogadnának védnöknek. Mi az „igénylésekkel” megkeressük az adott hírességet, aki – ha nincs különleges kötődése vagy preferenciája – az őt bejelölő települések között maga fog választani. Az első találkozás megszervezésében is segítünk, de ezt követően mi hátrébb lépünk, az együttműködés kiépítése és fenntartása a településen és a pártolón múlik. Azt mindenesetre reméljük, hogy akciónkkal számos tartós – akár életre szóló – barátságnak vetjük meg az alapját.
 
Amennyiben szeretne csatlakozni a mozgalomhoz, kérem keressen meg bennünket az ivady.gabor@ivad.hu Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre írott levelében

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto