Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Írások
° Írások : DSR: A filozófus (elgondolkodtató)

DSR: A filozófus (elgondolkodtató)

  2007.09.28. 14:35

Magánrendelő 2004. június 12.

Megérkezik a filozófus. A színpadon székek, asztal. A két riporter bekíséri. Mindenki leül. Kezdődik a nagy attrakció. A közönség is kérdezhet. Az egyik riporter felvezet. Elmondja, hogy tudósunk nem szokványos, elutasít minden nézetet. Emiatt hagyta ki az egyetemet. Majd ha ő is tananyag lesz, esetleg elmegy hozzájuk tanítani. A megoldás itt van a szemünk előtt, csak nem vesszük észre. Ő észrevette. Csak olvasni kell a dolgok szimbolikájából. Már aki tud. A számok, szavak, csillagok, színek, szagok, lapok mindent elárulnak. A riporterek alázatosan kérdezgetnek, ő ügyesen válaszol. Mindent tud. Nem bizonytalankodik. Az élet így, az élet úgy, nem olyan bonyolult dolgok ezek. Csak nem vagyunk elég bátrak hozzá. Ő bátor. Ezért tart itt, ahol. Ő a kérdezett – aki nem – fél. Aztán jön az első közönségkérdés a házasságról és a harmóniáról. Szeme se rebben. Ezek kis dolgok. Jobban szeret a világról beszélni, az egészről, a nagy összefüggésekről.
A kis kérdések a nagyokból következnek. Elég azokat megválaszolni. Most mégis megkegyelmez. Kifejti, hogy szimpatikus a hely, és kivételesen felel a kis kérdésekre is. Szeretet, család, gyermek, nevelés, a házastársak felelőssége… természetesen ő is házas.
A kísértés nem győzhet rajtunk, ha nem akarjuk. Márpedig mi nem akarjuk. Nem olyan nagy ügy. Ő az életével bizonyít.
Egy vastag szájú nő az első sorból tanácsot kér. Hogy a vőlegénye… hát az igazat megvallva… most már egy ideje… szóval, hogy mi a teendő ilyenkor. Egy másik kéz is lendül, egy lila blúzos fiatal lányé. Neki is gondjai vannak.
A filozófus elnézően mosolyog. Ha helyesen állunk hozzá, bármilyen baj orvosolható. Szavai nyomán most minden olyan egyszerű. Olyan nyilvánvaló. Csak ezt kell figyelembe venni meg azt, csak így kell átgondolni meg úgy. Ahogyan ő szokta. Kérdeznek még páran. Érdeklődnek, hogy neki van-e gyereke. Van. Hat. És hogyan nevelte őket? Kiderül, hogy ez nem ide tartozik. Sokkal fontosabb a tendenciákat figyelni és az irányvonalakat.
Az eget, a földet, a tűz és a víz transz-meta-ezohiszterikus egymásra hatását, az áramlatok erejét és az erők áramlatát. Különös tekintettel a pillanat jelentőségére és a jelen pillantására, amely éppen itt van, vagyis nem máshol, hanem itt. Az elmélet elmagyarázódik, és tátott fülekre talál. Az idegen szavak nagy rutinnal ugranak ki az előadó szájából. Nem zavaró, hogy nem érti őket senki sem. Sőt jobb is így. Még nagyobb áhítattal hallgatják a tekintélynövelő titkos szavak tudóját. A monológ végén a riporterek le vannak nyűgözve és megköszönik.
A filozófus javasol: ha valakik személyesen akarnak kérdezni, tegyék meg, aztán a vastag szájúra néz és a lila blúzosra. Hatalmas taps. Az emberek lassan kitódulnak a teremből. A vastag szájú és a lila blúzos már lázas szemekkel ott állnak, mert személyesen akarnak kérdezni. A filozófus kártyát húz és javasol: a kocsijában válaszol a vastag szájúnak, és a lila blúzossal holnap találkozik, ha nincs ellene kifogásuk. Nincs. Megteszik…

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto