Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Írások
° Írások : DSR: A tapintatos ember

DSR: A tapintatos ember

  2007.09.28. 14:23

Magánrendelő 2003. november 15

A tapintatos ember egy függőfolyosós ház ötödik szintjének korlátján lógott fél kézzel kapaszkodva, körülbelül húszméteres magasságban. Senki sem tudja, hogyan került oda. A ház haslógatói szerint a ruhacsipeszét akarta elérni a szárítómadzagon… (Haslógató: az a két lábbal megtámasztott, bőrrel és hájjal borított bambisüveg, „aki” a függőfolyosón állva – értelmes tevékenység híján – naphosszat nézi a többi lakót, és kizárólag rosszakat gondol róluk.)
Szóval ott lebegett a tapintatos ember, és halkan kiabált, hogy ne zavarjon senkit, hiszen késő volt már, tíz óra után négy perccel. Nem kívánt nagy felhajtást csinálni. Tartózkodott a riasztó „segítség” kifejezéstől is, nehogy bárkire ráijesszen ezen a nyugalmas, szokatlanul meleg szeptemberi estén.
Egy nyolcéves kisfiú – szemben lévő kis szobájának ablakából – kézikamerájával rögzítette a különös jelenetet. A felvételen kép nem látható, mert holdtalan, sötét este történt az eset, de a szavak tisztán hallhatóak.
A bajba jutott férfi suttogva, ugyanakkor az ijedségtől néha artikulálatlan hörgéssel – de soha nem hangosan! – próbálta tudtára adni a világnak, hogy életveszélybe került:
„Indulatszavakat kell, hogy alkalmazzak azzal a nem titkolt szándékkal, hogy tudtára adjam embertársaimnak akaratom ellenére kialakult helyzetemet!
Minden olyan személy, aki áldozni tudna drága idejéből egy keveset rózsásnak éppen nem mondható pillanatnyi állapotom javítása érdekében, kérem, hogy jelenlegi, egyébirányú tevékenységét ideiglenesen felfüggesztve tegyen konkrét lépéseket abba az irányba, amely a felém való út legrövidebb szakaszát rajzolja ki. Mindezt annak okán bátorkodom felvetni mindazoknak, akik esetleg hallótávolomban tartózkodnak, hogy ne kelljen viszszavonhatatlanul elszenvednem meggondolatlan mozdulatom végzetesnek tűnő következményeit, mert így e ballépés tanulságait a jövőben levonni képtelen leszek.
Igen, igen! Ha valaki úgy értette eddigi szavaimat, hogy éppen őt szeretném mozgósítani válságosnak túlzás nélkül nevezhető testhelyzetem olyaténképpen történő módosítása érdekében, amely már nélkülözi mostani létem kétséges kimenetelét, akkor bízvást hallgathat ebbéli megérzésére, mert valóban rá vonatkoznak buzdító szavaim.
Ha eddigi, verbális próbálkozásaim nem jutottak volna el a célszemélyek hallószerveihez, mert akusztikai szempontból fennakadtak a körülöttem fellelhető ajtók, ablakok hangelnyelő tulajdonságainak szomorú bizonyítékaként, akkor minden tolakodási szándéktól távol tartva magamat újra kísérletet teszek a környezetemben esetlegesen fellelhető emberi lények tájékoztatására változatlanul lehangoló hogylétem felől. Persze tudom, hogy fennáll annak is a szomorú esélye, hogy valaki értesült ugyan a kérésemről, mégsem kíván beleavatkozni ügyembe valamilyen meggondolás folytán. Éppen emiatt, lankadatlan hittel, ismételten ösztökélném őt karom két kézzel történő, erőteljes megragadására, majd e közvetlen testi kontaktus szorítás általi állandósítására. Az is megfogalmazódott bennem az utóbbi másodpercekben, hogy kifejezetten oltalmazásra szorulok.
Sőt! Megkockáztatom kijelenteni azt is, hogy előbbi megjegyzésem helyénvaló. Kérek minden ismerős vagy ismeretlen személyt, aki hangomat értelmes mondatokként érzékeli, hogy fokozott figyelmet szenteljen rám, mert rendkívüli mértékben ol-tal-ma-zás-ra szo-ru-lok!
Nem merem elhinni, hogy nincs reakció! Úgy látszik, senki sem mutat érdeklődést az általam felvetett témát illetően. Emiatt aztán felmerül bennem a gyanú, hogy esetleg realizálódik az a dolog, amire egyelőre nem is merek komolyabban gondolni, mert annyira képtelenség.
Tulajdonképpen bocsánatot kérek amiatt, ha megint ismétlésekbe bocsátkozom, vagyis ha olyasmit közlök bárkivel, amit már az előbbiekben vázoltam, de ez azért van, mert sajnos nem tudom nem észrevenni azt a lehetőséget, amit eddig igyekeztem tudatom margóján kívülre söpörni, nehogy esélyt adjak bekövetkezésének.
Nem győzöm tehát elégszer kifejezésre juttatni abbéli meggyőződésemet, hogy…”
Aztán emberünk csendben belecsúszott a fekete mélységbe. Tompán puffant a földszinti építkezés homokbuckáján, mintha ezt is ő rendezte volna így: nehogy felkeltsen bárkit is utolsó földi megnyilvánulásával.

 

 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto