Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Írások
° Írások : DSR: Sziámi ökrök (vallomás)

DSR: Sziámi ökrök (vallomás)

  2007.09.28. 14:22

Magánrendelő 2003. október 18

Nem látom értelmét tovább titkolózni: van egy ikertestvérem. Annyira hasonlítunk egymásra, hogy eddig kivétel nélkül mindenhol öszszetévesztettek bennünket. Ő megszólalásig olyan, mint én, s én megszólalásig olyan vagyok, mint ő. Sőt, ha megszólalunk, sincs ez másképpen. A hangszínünk is egyforma. Ez nyilvánvaló, hiszen az egypetéjű ikrek genetikai állománya teljesen megegyezik, következésképpen a torokberendezésünk is ugyanolyan kell hogy legyen. Két azonos szerkezet azonos módon működik, és hasonlatos jelleget produkál.
Eddig végül is minden rendben volna, hiszen e világon sok-sok hasonló testvérpár éldegél csendben és békességben, különösebb felhajtás nélkül. Az ún. ikertalálkozók sem jelentenek ma már nagy szenzációt egyre vadabb világunk durva eseményeinek híradásai között, és az ötös vagy hatos ikrek születése is kezd megszokottá válni. Talán a sziámi ikrek szétoperálási kísérlete bír komolyabb hírértékkel, de a címlapokra már az sem kerül fel általában.
A mi esetünk viszont sokkal különösebb. Félek is elmondani, nehogy tigrisként ugorjanak rám a kereskedelmi televíziók és bulvárlapok munkatársai szenzációkoncot szimatolva. Ugyanis én a szerény, nyugodt életvitel elkötelezett híve vagyok, leszámítva azokat az időszakokat, amikor erről az állításomról megfeledkezem.
Szóval a szokásos ikertörténeteknél sokkal furcsább a miénk, és erőteljesen tartalmaz kóros elemeket. Nem akarom tovább csigázni olvasóim kíváncsiságát, felfedem a nagy rejtélyt: testvéremmel sziámi ikerpár vagyunk, de nem a megszokott, normális sziámi ikerpár, akik valamelyik testrészük toldalékaként cipelik a másikuk csonka vagy viszonylag ép testét, hanem egészen másmilyenek. Testvérem egy icipicit sem lóg ki belőlem, nem kinövésként létezik rajtam, mint rendesen, hanem – deviáns módon – benne maradt az én bőrömben, más szóval ugyanazt a testet bitorolja, mint én.
Kutatásaim révén az is a tudomásomra jutott, hogy ugyanabban a pillanatban láttuk meg a napvilágot, így egyikünk sem öccse vagy bátyja a másikunknak, csak simán a testvére.
Úgy is fogalmazhatnék – és miért ne fogalmaznék úgy, amikor úgy akarok –, hogy az ikrem vagyok. Csak a természetünk nem egyezik. Ki nem állhatjuk egymást. Az igazság az, hogy konfliktusaink miatt az ellehetetlenülés szélére sodródtunk.
Legalább húsz orvosnál jártam, de mindegyik viszszautasított. Senki sem vállalta szétválasztásomat. Azt mondták, hogy még a közönséges sziámi ikrek operációja is halálos kockázattal jár, nemhogy az enyém. A tudomány mai állása szerint tehát szétválaszthatatlan vagyok.
Ott ülök ketten a fotelban esténként, és nézzük a meccset a tévében. Néha föl-fölhorkanok egy-egy ügyetlen megoldáson, de leintem engem, hogy nem érdemes idegeskedni ilyen semmiségeken. Kortyolgatom a sörömet szépen, nem is tűnik fel senkinek semmi sem. Aztán teljesen váratlanul feláll ez az ökör, vagyis az ikertesóm, és felveszi a telefont. Valamilyen nőnemű lényt hívogat, és azzal traktálja őt, hogy mielőbb menjen valahova, ahova majd ő is odamegy, és akkor mielőbb legyen ez meg az. És az se baj, ha a nőnemű lénynek van már egy hímnemű párja, mert, úgymond, nem kell neki beszámolni a dologról. A fő az, hogy minél előbb legyen meg az a bizonyos dolog, amiért hívta.
Hm. Nekem ez egyáltalán nem tetszik. Sokkal szívesebben ülnék tovább a fotelban és nézném a mecscset kényelmesen, baj nélkül, rizikómentesen. Ráadásul a lelkiismeretem sem háborogna, hanem szép simán, fodrozódásmentes szélcsendben fürdetné magát a televízió andalító sugaraiban. De nem! Menni kell ezzel a barommal. Ráadásul ilyenkor teljesen meg tud győzni. Delejes érveivel józan eszemet szinte beledöngöli a földbe, és akaratának úthengerével eltünteti a helyet is, ahova beledöngölte. Még ha akarnám, se tudnám kiásni, mert fogalmam sincs, hogy hol keressem. És megyek vele megadóan, alávetem magamat értelmetlen időtöltésének, aztán gurulok haza tök üresen, mint egy napon szárított hordó. Amíg véghez nem viszi az akaratát, addig nem lehet vele beszélni. Ez egy ökör! Nincs mese. Talán mondanom sem kell, hogy ő meg engem tart annak.
Így vagyunk mi ketten: sziámi ökrök. Múltkor találtam egy pénztárcát tele pénzzel, és visszaadtam a tulajdonosának. Ikertestvérem egészen hazáig pocskondiázott, hogy milyen nagy állat vagyok, hogy elege van az önveszélyes becsületességemből, és hogy legjobb lenne, ha fölkötném magam. Tényleg! Nem is rossz ötlet! Lehet, hogy igaza van. Föl kéne kötnöm magamat, és végre ez is ott lógna velem, ez a rohadék. És befogná már azt a rosszhiszemű, démoni pofáját egyszer és mindenkorra. Csak egy dolog tart vissza. Akik látnák rólunk a képet, ahogy ott lógunk, csak az egyikünket látnák. Vagy engem, akit keservesen meg is siratnának, végtelenül sajnálva azt a tündéri, jóravaló emberi lényt, aki én vagyok. Vagy azt az ökröt, akiről azt gondolnák, hogy nem is árt, hogy már kilehelte azt a szutyok-fekete lelkületét. De senki nem sejtené, hogy ketten távoztunk.
Azért nem adom fel. Lehet, hogy nemsokára a mi szétválasztásunkra is találnak valami megoldást. Akkor végre nyugodtan végignézhetem a meccsemet a tévében, és nem kell rohangásznom egy barom rigolyáinak engedelmeskedve, nem beszélve arról, hogy visszaadhatom a pénztárcáját eredeti tulajdonosának anélkül, hogy hülyének néznének.

 

 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto