Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
˙ Könyvek
˙ Könyvek : Boborján

Boborján

Papucs  2007.08.03. 23:22

A nélkülözhetetlen kötet

Papucs

Én és a könyv Boborján elég spontán tolta be a mafla képét az életembe, hogy Dolák-Salyt idézzem. Egyszercsak, egy nyári napon, egy tévéműsorban. És onnantól nem bírtam nem szeretni.
Ezt egy barátnőm is észrevette rajtam, így amikor találkoztunk, elhozta a könyvet. Ha ő elfordult vagy elment valahova, suttyomban beleolvastam a kötetbe, ám fel-felröffenő röhögésem okán lebuktam. A dolog vége az lett, hogy elvette tőlem a könyvet, és azt mondta, csak a találkozó végén kapom vissza. Ettől olyan szomorú képet vágtam, hogy miután fejvesztés terhe mellett megígértem, hogy nem olvasok bele, ölemben tudhattam a drága kincset.
Hazamentem és kiolvastam. Nagyon kevés Boborján-jelentet láttam, így a fantáziámra volt bízva, hogy hogyan olvasom.
És aztán az is, hogy hogy adom elő, ugyanis hittantáborba mentem Erdélybe, és képtelen lettem volna otthonfelejteni a drágaságomat. Felkaptam, és vittem. Kiváló döntés volt.
Elsőnek önállóan olvastam fel belőle, de aztán a csoport már magától kérte, hogy "Boborjánt!". Volt, hogy valakivel közösen olvastam fel, vagy valakik kölcsönkérék a könyvet, és ők csináltak rögtönzött színdarabot.
A jelenetek elfogyta után rátérünk Szászi Móni a kötetben található estimeséire, ezeket valóban estimeseként olvastam fel. Közben egyre jobban ráéreztem a Boborjánosságra.
Egyszer szét kellett válogatni a cuccainkat, mert megmásztuk a Hargitát, és oda csak háromnapi menetfelszerelést kellett vinnünk, a többit meg a kocsiban hagyni. Boborjánt a kocsiban hagytam, gondolván, jóbol is megárt  a sok, de tévedtem. Társaim háborogtak, hogy hogy tehettem ilyet, és kollektív a csoport Boborjánelvonsában szenvedett...volna.
Ám a remek könyvből már a leghatásosabb monológokat kívülről fújtam, s bezengtem velük a szép Székelyföldet.  (bár volt, aki a csigafikás meg a finomfőzelékes sztorit nem szívesen hallgatta evés közben, ezért arról tapintatosan lemondtam egy idő után.)

A könyv maga megéri a pénzét, mert nagyon igényes munka, és rengeteg kép, és képregény van benne, személyes kedvencem Hugi születésnapi tortája... mindenkinek ajánlom, kezdőknek, haladóknak és izé.

Mumuska

Én személyesen a könyvvel 2005-ben találkoztam. Nagyon bemutatkoztam neki. Apukám révén szereztem be mert az Ő kedvenc jelensége is Boborján ősidők óta nekem ez a könyv a kedvenc minden nap, ha csak lopva is de belepillantok azt szeretem benne hogy nem unom meg mert hangulatomtól függően tudom olvasni a jeleneteket. Galád egy sunyi könyv ez mert akaratom elleneére mindig belesik a táskába ha táborba megyek a többiek örömére. Nagy hibának tartom hogy sok ember össze akarja hasonlítani a Boborjánt a Madáretetővel. A két könyv teljesen más stílusban íródott és abszurd és abszurd között is van különbség

Adatok ~ Bookline

Dolák-Saly Róbert - Szász Móni:
Boborján

Európa Könyvkiadó, 2004

  • 156 oldal
  • Kötés: karton
  • ISBN: 9630776987
  • Várható szállítási idő: 3 - 5 munkanap
  • 3000 Ft, internetről meg nem mert olcsóbb.

 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto