Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Interjúk
° Interjúk : Robi házatája

Robi házatája

2008. 10. hó | A Mi Otthonunk magazin belesett DSR kuckójába, és rögtön tollvégre is kapták - kedvenc kutyusunk meg elmesélte nem kevés kalandban bővelkedő életét...

Ha csak annyit mondunk, Boborján, mindenki felkapja a fejét. Megelevenedik előttünk a L’art pour l’art Társulat nagysikerű Besenyő család című előadása és az összetéveszthetetlen fizimiskájú Boborján, aki minduntalan mosolyt csal az arcunkra. Megszemélyesítőjét, Dolák-Saly Róbertet, sikeres zenészt és előadóművészt kerestük meg, hogy egy kicsit betekintsünk „mindkettejük” életébe.

Nomád gyermekkorom volt. Folyton költöztünk, úgyhogy általában két-háromévente iskolát váltottam. Édesapámat – aki mérnökként utakat, hidakat tervezett – tizenkét éves koromban veszítettem el. Ezután édesanyámmal állandóan vándoroltunk városról városra. Laktunk Győrött, Zalaegerszegen, Dunaújvárosban… Egy-egy városon belül is többször költöztünk, úgyhogy, ha mindent összeszámolok, körülbelül húsz szobánk volt. Végül annyira hozzászoktam ehhez az állandó helyváltoztatáshoz, hogy nomáddá vált a lelkem is, és ha néhány évnél tovább maradtunk egy helyen, én már türelmetlen voltam, hogy mikor költözünk tovább. Egyszer, középiskolás koromban, amikor még Dunaújvárosban laktam, feladtam magamnak egy levelet ezzel a szöveggel: „A legnagyobb marha vagy, ha nem takarodsz el innen”. Két nap múlva már elfelejtettem a levelet, és nagyon meglepődtem, amikor megkaptam. El tudom képzelni, mit szólt a postás, amikor meglátta, hogy a feladó és a címzett azonos.
Az iskolában mindig én voltam az „új fiú”, emiatt aztán nem igazán tudtam beilleszkedni semmilyen osztályközösségbe. Mire barátságokat kötöttem volna, már csomagoltunk. Emlékszem, annak az osztálynak a srácai, akikkel érettségiztem, az egyik érettségi találkozón „avattak” teljes jogú taggá a baráti társaságukban. Az „újfiúság” persze azzal járt, hogy mindenhol bizonyítanom kellett. Ez viszont hatalmas terhet jelentett, és egy idő után már nem bírtam a feszültséget: hagytam, hogy megtörténjenek velem a dolgok.
Azért sok szép emlékem is van gyerekkoromból. Azt hiszem, Győr egyik utcájában esett meg velem, hogy ott mentem gyalog. Nem volt eső, és a madarak se csiviteltek. Sose felejtem el! Meg volt olyan is, hogy máshol mentem gyalog, de ez már egy másik történet. Ezek úgy megmaradnak az emberben…
Hogy mikor történt az első igazán komoly változás bennem, ami megváltoztatta az életemet? Hát, olyan negyvennyolc éves lehettem. Ha jól emlékszem, addig mindig pizsamában mentem ki az utcára, és a macskákat rá akartam beszélni, hogy aludjanak velem. A macskák finom, hőtartó bundája jó hatással lett volna rám a kemény, hideg időkben. Sajnos nem jöttek, így álom maradt az egész. Ezután intenzíven keresni kezdtem a helyemet a világban, de mindenhol ültek már. Voltak nősülési kísérleteim. Elvettem hölgyeket, hogy megnézzem, milyen megházasodni, de utána rájöttem, az egésszel az a gond, hogy ők hozzám jöttek. Szóval, ha jól emlékszem, így történt a dolog, de ha nem jól emlékszem, akkor másképpen. Ki tudja már, annyira régen éltem.
Negyvennyolc évesen megszerettem azt, aki én vagyok, és azóta is tart ez a szerelem. Úgy tűnik, ez lényeges pont volt az életemben, mert még ma is kellemes bizsergés fut rajtam át, amikor szembe jövök magammal. Vannak álmaim. A múltkor azt álmodtam, hogy hazajöttem. Remélem, még álmodok, hátha kiderül, hogy honnan.
Ifjú koromban kétféle otthonra vágytam. Az egyik a világ túlsó szegletén, mondjuk Kanadában, egy jó kis vidéki ház. A másik egy hatalmas metropoliszban, egy felhőkarcoló tetején lévő lakás, amelynek olyan a konyhája, ahol az egyik fal üveg. Elképzeltem, ahogy ott reggelizek az ablakban, és bámulom a város fényeit. Ehhez persze nagyon korán kéne kelnem, amikor még nem világít a nap. Így el is vetettem ezt az ötletemet. Maradok a vidéki háznál. Éveken át bérházban laktam, ahol mindig valaki ordibált, ha a gitáromat a kezembe vettem. Arról már nem is beszélek, mi volt akkor, amikor megpengettem. Hosszú időbe telt, mire egy családi házban találtam magamat. Évekig azon gondolkoztam, hogyan kerültem oda. Amikor rájöttem, hogy költözés által, akkor megnyugodtam, és ott is maradtam.
A házunk egyszerű, aranyos, lakható. Ek-lek-tikus berendezésű: van benne eke, lekvár és tikfa. Ami pedig a hólapátolást illeti, az jó dolog, amikor az ember arcát egy kicsit megcsípi a hideg takarítás közben, hogy utána bemeneküljön a meleg szobába… Ezért szeretnek nálunk havat lapátolni azok az emberek, akiket erre megkérek. Legszívesebben távolabb költöznék a fővárostól, de jelenleg a munka ideköt, úgyhogy ez most nem időszerű.
A kanadai vidéki ház és a Metropolisz felhőkarcolójának teteje, merő ellentétben állnak egymással. Ez is mutatja, hogy milyen szélsőséges elképzeléseim vannak. Ez műfaji ártalom. Egyik pillanatban a Vasmacsó című dalomat játszom, és bőrkabátban rohangálok a színpadon, a másik pillanatban pedig a leggyámoltalanabb Boborján szerepemet alakítom. Számomra ez rendkívül szórakoztató. Örülök, hogy mégse lettem jegenye-tántorító kisiparos.
Persze Boborjánnak lenni nem mindig kellemes. Bolondos lény. Az ágya a falon van, és úgy alszik, hogy övekkel rögzíti magát, nehogy leessen. Utálja a gravitációt. Egész éjjel szitkozódik, hogy milyen kényelmetlen élete van. Ha letesz egy csésze teát az ágya mellé, a falra, az természetesen kifolyik. Ezért mindig nagyon szomjas, de mégis inkább vállalja ezt, semhogy a földre visszatérjen. Fura figura.
Szeretem a kényelmes bútorokat. Kidobtam a szöges ágyat, mert szöges ellentétben állt a kanapéval, amit helyette vettem. Volt egy időszak, amikor fakír akartam lenni, rosszul mérve fel igényeimet és vágyaimat. Ezen a szöges ágyon akartam aludni harminc évig, de nem ment. A fájdalomtól annyira üvöltöttem, hogy mindig felkeltem, amikor meghallottam a hangomat, és nem tudtam visszaaludni. Végül belefáradtam ebbe az egészbe, és be kellett látnom, illetve néznem egy ágyáruházba, ahol direkt egy szögetlen heverőt választottam, megelőzve ezzel az említett kellemetlenségeket.
Hogy mit csinálok szabadidőmben? Szeretem a természettudományokat, a biológiát, a csillagászatot és a kozmológiát. Így rengeteg olyan könyvem van, ami nem a ceruzakészítésről szól, és sok olyan filmet gyűjtöttem össze, aminek semmi köze sincs a párkányfestéshez. Úgyhogy, ha van egy kis időm, nem sakkozok és olvasztok vasat. Izgat, hogy mi van a világegyetemben. Egyszer például nagyon felidegesítettem magamat, amikor nem tudtam megfejteni, hogyan keletkezett az Univerzum, de egy orvos megnyugtatott, hogy ne legyek türelmetlen, holnap biztosan eszembe jut.

 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!