Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Interjúk
° Interjúk : Na de milyen színű DSR fogkeféje...?

Na de milyen színű DSR fogkeféje...?

mgery klubtagunk szórakoztató interjúja | "Igazából nem szeretem a függönyöket és a színüket se, de azért mindig uralkodom magamon. Nem esek különösebben kétségbe, amikor függönyt látok, csak aggódom nagyon"

Nyolc óra előtt néhány perccel a kedves hölgy kitárja az ajtót és jegytépkedés után be is tódul a majdnem teltházas nézősereg. És várunk.
Szerencsére nem sokáig, mert egyszer csak megjelenik Ő. A Dolák. Bejön, meghajol és kimegy. Van, akinek már ezért is megérte a belépőt kifizetni, hogy lássa az említett urat, egy sötét színű nadrágban és kék-fehér ingben. Nem kell azonban csalódnunk, máris kezdődik egy vetítés Dolák-Saly Róbert életéről, képekkel illusztrálva. Ezután bejön ismét, és már tényleg elkezdi az előadást. Nem szeretnék sokat idézni, egyrészt mert így leírva nem olyan vicces, másrészt meg aki nem jött el, az vessen magára.


Dolák-Salyn látszik, hogy nem először csinálja ezt a műsort (valószínűleg több száz ilyen fellépése volt már), mégis észrevehetően élvezi. Még azt a poént is viccesen tudja elmondani, amit állítása szerint „csak százezren láttak a youtube-on és biztos nem hallotta még senki közülünk”. Rutinosan mozog a színpadon és váltogatja a figuráit: kezdi a Besenyő család öregjeként egy Rolling Stones-feldolgozással (a címe: Erzsi), majd Naftalin Ernőként megállapítja egy fiatal nőről hazugságvizsgálóval, hogy „Hazudik!”.
Ezután jött az áll-leesés. Azt kiáltja Dolák-Saly Róbert, hogy „Gyere be, meglepetésvendég!”. És akkor besétált Pethő Zsolt (gyengébbek kedvéért: az a szőkés srác a L’art pour l’art-ból, aki Margitot játssza…), és közösen adtak elő többek között egy Boborján jelenetet, amelyet nevezhetünk az est abszolút fénypontjának. A jelenet felét improvizálták Robi egyik hülye mondata folytán. Látszott rajtuk, hogy élvezik, és szívesen csinálják! Ők is nevettek néha… :-)

Aztán előadás után bementem hozzájuk, az öltözőbe, ahol már jó sokan várakoztak. Robi és Zsolt mindenkihez nagyon kedves volt, aláírtak mindent, satöbbi. Történeteket is meséltek, például, hogy a múltkor Dolák-Saly Róbert elment vacsorázni az unokahúgával, és csak akkor jött rá, hogy nincs is unokahúga.
Én is odamentem hozzájuk és Robival beszélgettem egy keveset, melynek szövegét most itt közlöm:


Képünk az előadás után készült, jobbról balra: Dolák-Saly Róbert és a cikk szégyenlős szerzője.


- Először arra lennék kíváncsi, hogy milyen színű a fogkeféd.

- Kék… Általában kéket szoktam venni, azért nem pirosat, mert a piros, az nagyon elüt a kéktől.

- Esetleg azért, mert az megy a fürdőszobabútorhoz?

- Nem, nem megy az sehova, mindig ott van a pohárban. Egy helyben, amíg el nem mozdítom.

- Mikor voltál utoljára fodrásznál?

- Minden nap megyek, de nem engedek semmit se csinálni a hajammal. Nagyon idegesít, amikor hozzányúlnak. Viszont azért jó, hogy ott vagyok, mert ha esetleg változtatni kell a frizurámon, akkor ne essek pánikba, s a lehetőség adott legyen.

- Színházi függönyök közül melyik színt szereted a legjobban? Mert itt ugye ilyen kék… meg ott a szélén barna.

- Hát ez idegesít. Emiatt a műsort is alig tudom elkezdeni. A kék nagyon idegesít, meg a barna is. Így egyben meg aztán különösen, de külön-külön is. Még a zöldet, a pirosat és a sárgát nem szeretem. Ja meg a lilát se.

- Akkor milyen színűt szeretsz?

- Igazából nem szeretem a függönyöket és a színüket se, de azért mindig uralkodom magamon. Nem esek különösebben kétségbe, amikor függönyt látok, csak aggódom nagyon. Régen például vagy leszaggattam, vagy meggyújtottam őket. Viszont most, hogy a közönség itt van, ez nagyon gáz lenne. Biztos mondanák, hogy a Dolák felgyújtotta a függönyöket… ezt azért nem akarom.

- Egy kicsit komolyabbat is kérdezhetek?

- Igen.

- Szóval, amikor írsz egy jelenetet vagy dalt, nem röhögöd el magad? Mert a nézők, hallgatók mindig óriásiakat nevetnek, én is mindig… Te hogy bírod ki röhögés nélkül?


- Én sem bírom ki. Nagyon röhögök, amikor írom a dalokat, ezért általában fél évig is eltart, amíg a végükre érek. Amikor elkezdem őket, annyira röhögök, hogy nem tudom befejezni. Inkább úgy szoktam írni, hogy közben nem figyelek oda. Például tévét nézek, vagy olvasok, vagy valakivel beszélgetek. Így el tudom terelni a figyelmemet egy időre. De amikor rájövök, hogy dalt írok, azonnal röhögök. Nehéz műfaj ez.

- A vetítéseket (a mostani fellépésen is volt néhány, a youtube-on rákeresve ti is találhattok) te rajzolod, vagy eredeti diafilmek?

- Ezek mind eredeti diafilmek. Néha azért kicsit belenyúlok egyikbe, másikba, de általában a lényeg megmarad. A szlovák népmese például egy igazi szlovák diafilmből való, és persze vannak benne eredeti szlovák szövegek. Csak ennek így, ahogy összeállítottam, nincs értelme. Viszont jól lehet mondani… de nem lehet lefordítani. Egyébként fogalmam sincs, hogy ez a szlovák népmesetörténet miről szólt. Egyrészt nem tudok szlovákul, másrészt nem is lényeges a végeredmény szempontjából.

Ezután kedvesen elbúcsúztunk, majd utána eszembe jutott, hogy alá kellene íratni a két könyvet (Madáretető, Boborján) és a két L’art pour l’art DVD-t (Best uff L’art pour l’art és Nooormális???), mire kedvesen visszajött és aláírta. Közben kérdeztem tőle még egyet.

- Jelenetek és dalok szövegeit nehezen jegyzed meg egyébként?

- Ha nem tanulom meg, akkor igen. És zavar is. Emiatt inkább könnyen jegyzem meg, hogy ne nehezítsem meg a dolgomat.

Aztán ismét elbúcsúztunk, ő pedig odahívta Pethő Zsoltot, hogy ő is legyen szíves aláírni a DVD-ket, meg ha akarja, a könyveket is.

Zsolt aztán ezt mondja nekem: Nyugodtan tegezhetsz egyébként. Te vagy az idősebb.

Ezután ő is aláírt mindent, és a kedves szavai után tőle is elbúcsúztam. Aztán megint odamentem hozzájuk, hogy csináljunk már egy közös fotót. Csináltunk is. Majd pedig elbúcsúztunk, de most már tényleg.

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto