Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
˙ Pletykaeloszlató

 

Jó kis szaftos pletykák
                           - és egyenes eloszlatásuk

 

 

1. tévhit: ''Boborján a szellemi fogyatékosokat parodizálja!''

Válasz: Nem.

1, Robi nem olyan tapló, hogy ezt megtegye (ld. Dolák-Saly Róbert & Szászi Móni: Boborján, 162. oldal - Európa könyvkiadó 2005 valamint Dolák-Saly Róbert: Rekontra gyógyszertári capricio /Írások menüpont/)

2, A könyv szerint Boborján "egy vizslakölyök és egy öt éves gyermek génjeiből állították össze egy ismeretlen génlaboratóriumban"

3, Ez az egy pont összefoglalja, és feleslegessé teszi az előzőeket: Akinek van abszurd humorérzéke, az tudja érzékelni a kézenfekvő különbséget.

 

2. tévhit "Oké… ha Boborján nem, akkor Gyuszi meg Lali biztos!"

Válasz: Nem.

Gyuszi meg Lali nem fogyatékosok, hanem részegek.

 

3. tévhit "A finomfőzelék ötlete Hajós Andrástól lett lopva!"

Válasz: Nem.

1, DSR már jóval Hajós előtt megírta a Világ Legtöbb Nyelven Beszélő Embere jelenetet.

2, Kevés dologtól undorodik jobban, mint az ötletlopástól (ld.: Dolák-Saly Róbert: Madáretető, 152. old.: "A speciális kreativitás elmélete és a megfogalmazáshoz vezető út",   Európa kiadó 2004)

 

4. tévhit "A L'art pour l'art Társulat 1995-ben megszűnt"

Válasz: Nem.

A L'art pour l'art Társulat él, mozog, működik, folyamatosan vannak színházi estjeik, kiadványaik jelennek meg satöbbi, csak más felállásban. (ld.: GyiK, Jövő menüpont)

 

5. tévhit: "A L'art pour l'art és a Holló színház azonos"

Válasz: Nem

A L'art pour L'art és a Holló színház nem azonos, és más műfajt játszanak. Hollóék nem saját darabokat adnak elő, hanem angol darabok magyarra fordítását; Lpl-ék csakis és kizárólag saját dolgokat adnak elő, egyetlenegy kivétel van, a "Testépítő szalon" című dal.

 

6. tévhit: "A L'art pour l'art Társulat angol humort játszik"

Válasz: Nem.

Magyar abszurd humort játszanak. Meseszép levezetés a http://www.lpl.hu weboldal felső menüsávjának "Nem angol humor!" feliratú menüpontjában. Egeret rá, és jó olvasást.

 

7. tévhit: "Rossz hatással van a gyerekekre!"

Válasz: Véleményfüggő

A legfontosabb tudnivaló: alapvetően nem gyerekeknek készült. A sarokban szépen becsületesen ott van a 12-es karika.

Ugyanakkor nincs borzasztó hatással a gyerekek lelki és szellemi fejlődésére (sőt, szerintem még jót is tesz): számos ismerősünk nőtt föl az LPL műsorain csüngve gyerekkorától fogva, és teljesen egészséges lelkű emberek.

Káromkodás hihetetlenül kevés van benne, az erotika sosem megy az ízléstelenség szintjére, és az erőszak sincs jelen olyan nyílt és brutális mértékben, hogy bárkinek bármilyen baja legyen belőle.

Véleményünk szerint a tévéreklámok zömében több lelkileg káros dolog van, mint a L'art pour l'art Társulat műsoraiban.

 

8. tévhit: Felbukkanó pletykák, mint pl. hogy DSR gitáriskolát nyit, vagy hogy a Két férfi, egy nő meg egy férfi megjelent DVD-n.

Válasz: Többféle

A legjobb a hivatalos weboldalon tájékozódni, vagy minket megkérdezni ilyen témában, és utána járunk.

A www.lpl.hu-n láthatjátok a kiadványok teljes listáját.

DSR meg sajna nem nyit gityósulit, és a Két férfi, egy nő meg egy férfi egyenlőre "csak" a színházakban látható.

 

9. tévhit: "DSR valótlan adatokra hivatkozik a Madáretető című könyvében!"

Válasz: Igen

Tehát ez azon szempontból minősül tévhitnek, ha valaki úgy gondolja, hogy DSR azért teszi ezt, mert az orránál fogva akarja vezetni a népet/ meg akar szégyeníteni valamit per valakit.

Ez természetesen nem így van.

A Madáretető egy humorkönyv, "koholmány és kacsagyűjtemény" (a kacsa átvitt értelemben, ld.: Magyar értelmező kéziszótár ;] ) tehát bármiféle egyezés benne a valósággal a véletlen műve.

//Természetesen nagyon erős társadalomkritika fogalmazódik meg benne és sok alterego feltűnik, de ez már megint átvitt értelem.//

 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt