Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Fanklubtalálkozók

 

F A N K L U B T A L Á L K O Z Ó K
 
 képek a Rajongók menüpont "Találkozók galériája" szekciójában lelhetőek fel szép számban
Fanklubtalálkozók ahogy elnézzük, kábé havi-kéthavi elrendezésben vannak, eddig 11 volt, ha úgy vesszük, hogy a Robitlan tali felet ér, a Robis meg egészet.
 
            Az első a 0,5. Fanklubtalálkozó volt. Azért nullaötödik, mert a Robi az egyméteres körzetünkön kívül esett (a színpad magasságában volt) és a személyes kontaktusra nem volt mód.
2007. október 26.-án történt 17.00-ás kezdettel a Budapest Bábszínházban, ahol egy órás haverkodás után a Két férfi, egy nő meg egy férfi cé előadás premierjén vettünk részt.
Az est fényét a jelenlétükkel emelték:
- Mumuska
- Papucs
- Wash
- Boborján (Wenom)
- Ádi
- Dóri
Az alapítólevél megírása és ünnepélyes átadása.
 
 
            A második az 1,5. Fanklubtalálkozó volt, december 13.-án, 20-22.47-ig a Téglagyári Megálló nevezetű étteremben tartott Robikoncert keretében. Ez már hivatalos, mert a koncert után a Robi lezuttyant mellénk az asztalhoz.
Tehát:
-DSR
-Papucs
-Mumuska
-Dóri
-Boborján (Wenom)
-Gil
-Zokny
-Wash
 
 
            A harmadik a 2,5. fanklubtalálkozó volt január 26.-án, 16.00-ás kezdettel az Árkádok Libriben, beszélgetős-ismerkedős alkalom, igazán jó hangulatban telt, az üzletvezetők lapos pillantásaiból ítélve néha kicsit túl jó hangulatban is...
Jelen voltunk:
- DSR
- Luciatus
- Kreber
- Vera
- Dóri
- Noé
- Andi
- Wash
- Wenom
- Cö-ö
- Gil
- Zokny
- Mumuska
- P a p u c s
Létszámunk pont a duplája a múltkorinak: akkor heten voltunk, most pedig 14-en. :)
 
 
            A negyedik a 3. Fanklubtalálkozó volt; ez csak felet ért, mert Robi nem volt jelen a drágalátos fizikai valójában, fanok-egymást-közt találkozóként üzemelt ugyanis (nem Robi, az összeröffenés) március 25.-én a Margit-szigeten majd a Burger Kingben (fogyasztói társadalom foreva, de az Angry Whooper finom) célja pediglen vala az egymással való ismerkedés, beszélgetés, hülyülés, énekelés. Ezek egész jól sikerültek, leszámítva az éneklést... [házi feladat hogy mindenki megtanulja a House of Rising Sun-t hamitlanul XD]
 
 
            Az ötödik a 4. fanklubtalálkozó, ami kiváltképp örvendetes esemény volt, ugyanis Robi születésnapján ültük, április 20.-án; az IBS színpadon LPL által prezentált szórakoztató válogatásműsor után meglepetés- és rohamszerűen felköszöntöttük őt a Bródy-Halász féle Boldog szülinapot-al, melyet ő is énekelt velünk egy oktávval magasabban néha a kotta felé sandítva, hogy meddig tart még, valamint adtunk neki egy Zsani által rajzolt, általunk meg aláírott kék döglött tehenes pólót, meg egy plüss döglött tehén csokrot. Megható és boldog ünneplésnek lehettünk részesei:
- DSR
- Zsé(cska)
- Wash
- Vera
- P a p u c s
- Szandy
- Mumuska
- Wenom
- Gil
- Zokny
és plusz két vendégfő jelenlétében történt meg az eset. ez akkor most vagy tíz vagy kilenc.
 
 
            A hatodik az 5. fanklubtali, május 18, Orczy-kert, majális, DSR műsor és KFT koncert after. Robi épphogy elkezdené, mikor wammm, eső, mindenki sikítva menekül, csak a bátor fanklubosok maradnak ott. "Most derült ki, kik az igazi rajongók!" kiáltotta Robi. A nyári zápor végezte után kábé kétszáz ember képviseltette magát, Robi pedig hozta a formáját, rekeszizom nem maradt szárazon.
Már megint heten vettünk részt a találkozón. [ha Robit nem számoljuk] Ez a szám üldöz minket.
- DSR
- Adela
- Papucs
- Zsé(cska)
- Dóri
- Vera
- Blans
- Mumuska
 
A hetedik volt maga a naaagy-naaagy Tábor, amit számolhatunk nyolcnak is, hiszen két fél találkozóból (Robitlan) és egy geészből állt (Robi) de mivel egy egységet képzett a három nap, ezért mégis inkább hetedik. [2008 júnis 27-28-29]
Élménybeszámolókat még várunk, de annyit már előre is elmondhatunk, hogy gitároztunk, énekeltünk, favicceket meséltünk, tábortüzeztünk, kisvasutaztunk, hintáztunk, hálólabdáztunk, furulyáztunk, fagottoztunk (három hangot), olvasgattunk, beszélgettünk, menekültünk a sikló elől, tekéztünk, pizzát ettünk, satöbbi...
- DSR (szombat)
- Mumuska
- Papucs
- Andy
- Wash
- Wenom
- Gil
- Zokny
- Zsé
- Noé
- Horsy
- Horsyanyuka
- Vera
Ez 12 az eredeti húsz helyett; volt sajnos baleset, munkahelyi elfoglaltság és verseny; no de jövőre már 24-en leszünk! :p Vagynem. XD
 
A nyáron a táboron kívül nem szerveztünk hivatalos, talikat, de öröm volt látni, hogy a fanok így is összefogtak, és kettes-hármas csoporotkban elmentek egy-egy vidéki, vagy vidéktelen LPL estre együttesen, vagy csak simán baráti jelleggel találkoztak. Végtére is ez a fanklub egyik fő célja, szóval hip-hip-hurrá!
 
9,5 találkozómennyiségre csöppentünk egy komplett talilánccal, amikor augusztus 23-24-25 féltalikra összeröfögtünk egymással. Megjártuk a Margit-szigetet, a Ferenciek terén, a Budai vártot is bicajjal egyes egyedek. A társaság összetevődése:
- Emy
- Vera
- Horsy
- Wash
- Papucs
- Mumuska
- Wenom a telefonon keresztül
- Robi a telefonon keresztül
 
10,5 összeröffenésünkre szeptember 20.-án került sor az Erzsébetloigeti színházban, és fogalmunk sincs, kik voltunk és hányan (jó, biztos össze tudnánk kaparni) de nem lett rendesen jegyzőkönyvezve, mert aki Papucs, hülye vagyok. Mindenesetre, sok új tag jött el meg a torta is meg Robi, ami kiváltképp hurrá, és ekkor folyt el az agyvizünk olyan szinten, hogy remekeltünk egy diavetítést. Ajaj.
 
11.    találkozónk december 29.-én történt meg, szintén az Erzsébetligeti Színház egy kistermében: ez sem múlt el gitározás, diavetítéskészítés, beszélgetés és ökörködés nélkül.
- DraZsé
- Kitti
- Zokny
- Gil
- Wash
- Blans
- S.T.
- Vera
- Papucs
- Pogi
- Mumuska
- Vikkerbolha
- Wolfie
Ez nagy örömmel 13, és ha beleszámítjuk Papucs L-babáját, akkor 14! Wao!
 
12.    találkozó A II. TÁBOR időpont: 2009. 07. 07-től 2009. 07. 13-ig. Helyszín: Horány. A nagy nap 10-e!! Eseményeket majd elkövetkező időben bővebben közlünk és illusztrálunk.
A táborlakók:
- Sori(Macsek)
- Ákos (a látható ember)
- Viki
- Wolfie
- Andy
- Vera
- Ádám
- Keselyű (Márti)
- Mila
- Horsy
- Horsy anyu
- Horsy apu
- Noé
- Wash
- Lau
- Eszti
- Gil
- Mumuska (Zsani)
- Ákos ( a láthatatlan ember)

A nagy napra érkezők:
- Bognár István (Bogi A menedzer bácsi)
- Dolák-Saly Róbert (A Robi)
- Pethő Zsolt (A Zsolti)
- Viki anyu
- Kitti
- Wenom
 
Nagy köszönet illeti Viki anyuját aki rengeteget segített nekünk a szervezésben kisegített minket és az ellátmányozó osztag fő vezére volt.

 
Közlemény: Akik ott voltak, már tudják, hogy klubbuk a jövőben afféle nagybetűs Klub lesz, gyakori összejövetelekkel, filmevtítésekel, koncertekkel, és célja főképp az lenne, hogy egymással ismerkedjünk, beszélgessünk; erről még írunk részleteket! 
Szeretettel várnak mindenkit az elkövetkezendő alkalmakra:
a mi.
 A visszataszítóan optimista japán figura, ami szerintem czuky, hívja fel rá a figyelmet, hogy tudsz nekem e-mailt írni a  weirdo@citromail.hu címre.
 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?