Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Statisztika

Néhány adat meg eredmény hogy viruljunk

Összes látogatás 2007.08.03. óta  kb 35 500
Az eddig legforgalmasabb nap
2008.01.28.
Az eddig legforgalmasabb nap látogatottsága:
115
Regisztrált felhasználók: 173

Fiúk és lányok egyenlő arányban vannak jelen, a 40 szavazóból 20 lány és 20 fiú adta  le voksát.

Életkori eloszlásunkról az alábbi ábra ad útmutatást:

12 alatt (2)

12-14 (18)

15-16 (28)

17-18 (9)

18-25 (23)

26-35 (5)

35-40 (3)

Negyvenes (2)

Ötvenes (1)

Hatvanas felett (3)


Szavazatok száma: 94
 
Élni meg itt vagyunk:
 
Budapesten (13)

Budapesten kívül (21)

külföldön (1)
 
 
Szavazatok száma: 25
 
Egy éves fordulónkon az adatok:
 
Egy év alatti összlátogatottság: 16 500
116 regisztrált felhasználó
38 hivatalos tag
136 megabite-nyi adat
7 fanklubtalálkozó (felekkel együtt)
Felbecsülhetetlen számó ökörködés és
mosolygás
Felbontástól függű számú megapixel

Amik a további szavazásokból kiviláglottak


Kedvenc karakterünk Boborján, 71 szavazattal. Elsőnek nagyon egyértelműen ő állt nyerésre, de a vége felé Antibá hajlott kora ellenére igencsak belehúzott, s 68 szavazattal majdhogynem fej-fej mellett halad Pandacsöki úr mellet, csak a tehetséges rekorder ravaszul előrerendíti az arcát, és így mégis ő van előrébb.
Utánuk a 14 szavazatot kapott Leopold döcörészik, és feltételezhetően meg is botlik párszor. A sort Naftalin Ernő zárja, 7 szavazattal.
Bizonyára nehéz volt a választás, de érezhető volt, hogy a főbb karakterek fognak nyerni.
Ezen a szavazáson 106-an voksoltatok.

Az, hogy melyik Társulatfelállást szeretjük jobban, a kezdetekben eldöntetlennek látszott, mert fej-fej mellet haladtak, aztán az új beelőzött, de a régi nem hagyta magát, és 37 szavazattal győzött, szemben az új formáció 30 szavazatával. (én az újat szeretem jobban egyébként) Négyen teljes pánikban lehettek, mert nem tudták eldönteni, milyen Társulatot. 9 mazohista annak ellenére, hogy nem szereti a L'art pour L'art, mégis feljutott honlapunkra.
Ezen a szavazáson 80-an vetettek részt.

Elmennénk Robi komoly rockzenei koncertjére, méghozzá naná, hogy az első sorba, már amint azt a harmincnégyes többség boldogan megszavazta. A hasonlóan lelkes, de kissé bizonytalanabb 11 szerint "szerintem igen", 5-en nem ismerik Robi ezen oldalát, de kíváncsiak rá, szóval mennének. 6-an még húzódzkodnak, hogy hát talán. Senkinek nem jön be, mint zenész. Illetve...épp hogy senki nem szavazott rá, hogy "nem jön be, mint zenész" viszont 14-en úgy gondolják, hogy maradjunk csak a humornál. 9 embernek fogalma se volt, miről beszélek.
Ezen a szavazáson 79-en vettetek részt.

Gyerekkorodban te is bele voltál esve Boborjánba? - Hangzott el a kérdés, és kiderült, hogy fiúk vagyunk. Tehát, a 20-as többség kikérte magának a kérdést, nemére hivatkozva. 6 fiú viszont a neme ellenére is érzett így...vagy fejlett a humorérzéke. Mindesetre vigyázz, Bobi, mert 13 lányka szívét megdobogtattad, mikor gyermekek voltak, sőt, 11 leányzó, bár nagykorára ismert meg, szintén érzett irántad vonzalmat; 7-en azzal a kifogással éltek, hogy már túl idősek voltak eme lámúrhoz, 6-nak meg simán nem jöttél be. Kettő szegénynek fogalma se volt, mi fán terem az a Boborján.
Tehát:
24 anno szerelmes leányzó
13 anno nem szerelmes leányzó
6 anno szerelmes fiú
20 anno nem szerelmes fiú
2 tippjesincs

Egy évben hányszor mész LPL-előadásra? A legtöbben vidékről szavaztátok 12-en, hogy "amikor felénk szagolnak"; utána vegyes eloszlás: 1x hét emberke, 2x öt emberke, 3x két emberke, 4x senki sem megy, 5x ketten mennek, ötnél többször pedig heten. Öten meg egyáltalán nem szoktak menni.
40 szavazó vett részt.

Robi kedvencei közül te melyiket prefelálod a leginkább? - kérdeztük, amikor kifogytunk az ötletből, és ráadásul kifelejtettük a fagyit. (ezért a képen direkte fagyi van)
A fagyi hiányában a kakaóscsiga nyert olyan elsöprő sikerben (21 szavazat), hogy a többit már nem is érdemes lejegyezni.
35 szavazó osztotta meg velünk gasztronómiai véleményét.

Önfényezés, avagy kérdések a honlapról, mely szerint:
- Milyen gyakran jársz fel?
A legtöbben most vannak itt először (12 szavazat) ami tök jó! ^^ Látszik hogy még új a dolog. 10-en akkor jönnek fel, amikor eszükbe jut. 7-en naponta többször is felszimatolnak a szájtra, 4-en hetente járnak fel, 3-an egész nap itt lógnak, 2-en naponta, 2-en pedig két-három naponta néznek ide.
Tehát nagyon megosztott a tömeg, de pozitív: senki se mondta, hogy havonta jön, vagy ha megzaklatom körlevél formájában.
Megint 40 szavazó volt.
- Szoktak elvonási tüneteid lenni, ha nem látogatod a lapot?
Ezt a kérdést csak azért tettük fel, mert sokan számoltak be arról, h de. A szavazásból is hasonló derült ki: 7-en "Mi az hogy!"-al voksoltak, 4 ember kissé frusztrált lesz ha nem jöhet fel, 4 másik számára kellemetlen, ámbátor múlandó érzés, 4 ember szerint nem mondhatni (ezek udvarisak) nulla szerint nem igazán (ezek a legudvariasabbak) 3 szerint egyáltalán nem (na ezek meg őszinték) 8-an meg ránkripakodtak h hagyjuk mán' őket békén mert mán' mondták mán' h először vannak itt és akko meg honnantudják.
Jogos.
30 szavazó.

 

 

 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?