Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Túlélési kalauz

Túlélési kalauz

 

Amilyen tehetséges vagyok (és még szép is) feltűnt, hogy közülünk sokan járunk iskolába ha épp nem vagyunk a halálunkon és próbáljuk bebizonyítani édesanyánknak, hogy koleránk van, de mégis elküld suliba a gonosz!

 

Azért a suli nem olyan rossz. De Robival még jobbá tehető! Avagy röviden:

Tippek a DSR rajongás beépítéséről és alkalmazásáról a mindennapi iskolai életben.

 

1.     Frusztráció

 

° Felejtsd el a káromoló fenyegetéseket! Tapasztalatból mondom, nagyon hatásos, ha belehajolsz valaki képébe, és Boborjánul megtudakolod tőle, hogy akarja-e, hogy ólmot önts a fülébe.

˙  Ugyanígy alkalmazd Boborján sértegetéseit: „De generált egy ember ez!” „Anyád csipája!” „Paraszt oroszlán!” etc. Ha kiröhögnek, mosolyogj fölényesen, és gondolatban köpj a fejükre egy méterest.

(Vagy nevess te is velük együtt, és vita volt nincs. De az egy más téma.)

° Rikácsolás és hisztizés helyett üvöltözés közben változtasd hangodat vasmacsóssá. Ugyanígy, ha fel akarod magadra és sürgős szociális problémádra hívni a figyelmet („Valaki adjon egy radírt!”) próbált meg Leopold stílusában. A sipító hangra mindenki felfigyel.

˙ Ha végképp felbosszantottak, menj haza és hallgass egy kis Őskort. Segít.

° Ha meg szomorú vagy, gyorsan ugorj fel egy videóra idehaza!

˙ Horsy szerint, ha tényleg nagyon fusztrálva vagy, alkalmazd Boborján pólógyűrögető módszerét, és az segít.

 

2.   Számonkérés

 

Mert a tanárok szoktak ilyet. Nyugalom! Életmentő tanácsaimmal és világmegváltó ötleteimmel ezentúl túl fogod élni!

° Tanulj.

˙ Na igen, ez tényleg túl egyszerű.

° Ha az anyagot végképp nem tudod, egy árva szót sem, és mindenképp tudod, hogy egyest kapsz: nagy levegő, légy Naftalin! A jellegzetes kéztartás s a hang beállítása után fejtegesd fél óráig a cím értelmét… lehet, hogy közben a tanár kicsavarja a karod, de volt egy jó poénod.

˙ A saját neved helyett írd fel kedvenc Robiszereplőd nevét, majd húzd át, és írd alá a tiedet. Üzenet: „Olyan hülye vagyok, hogy még a saját nevemet se tudom megjegyezni.”

 

3.   Tesióra

 

° Kövesd Mumuska példáját, és melegíts be verseny előtt lazán! (à Színészmesterség)

˙ Kövesd Papucs mintáját, és ülj minden órán lótuszülésben (à Fakír) amíg a kémiatanár meg nem öl, mint engem.

° Velem történt papucs, hogy zsámolyt kellett ugrálnunk. Mindegyik egy jól megtermett barna volt, az utolsón meg szép fekete bőrbevonat. Azt játszottam koromat meghaladó szinten, hogy ha arra ugrottam rá, el kellett rikkantanom magamban halkan, hogy „Vasmacsóóó!” Feldobta az egészet.

˙ Hidd el, ha a labdát Boborjánnak hívják, máris jobban fogod szeretni.

° Készíts tesipólót könnyedén: second hand boltban vegyél egy sima gagyi ócska béna lúzer üres pólót, otthon végy egy ceruzát, és írd rá kedvenc Robiidézeted, vagy hasonló szöveget. (Az enyémről majd lesz kép, addig elmesélem. Elöl: DSR, alatta kis betűkkel: l’art pour l’art. Hátoldal: azért miatt, mert a Boborján nélkül élni nem lehet!) Ha már megvan tervezve, írd át alkoholos filccel.

˙ Kísérletezz a Fakír jógagyakorlatával. Ne törd ki a gerinced. Ha jól begyakoroltad, menőzz vele a tanárnak. Szerény mosollyal fogadd az ötöst.

 

4.   Cuccok

 

° Az iskolatatyómmal nem voltam túl kreatív, sima Stabilo sorkiemelőfilccel ráírtam, hogy BJborján. Viszont ha te egyes velemekkel ellentétben rendelkezel nyomtatóval, akkor uzsgyi, nyomtasd ki kedvenc képedet, vond be védőfóliával (tudod az az áttetsző műanyagizé amit a füzetekre is szoktak tenni!) majd két biztosítótű segedelmével rögzítsd a batyura. Kereszteld is el valahogy.

˙ A tolltartóra írni már tradíció. Ha sötét anyaga van, lehet kapni ilyen sorjavító fehér maszatos tollat. Azzal kiválóan lehet írni bárhová és bármit. A legegyszerűbb az (Jocó oszttrásamtól csórt ötlettel) ha veszel egy olyan újabban kapható, kartonból készült, dossziészerű tolltartót, és teleragasztgatod képekkel.

° Bemész Tesco veszel füzetet olcsóért. A lényeg, hogy ne legyen/nonfiguratív mintás legyen. Innentől pedig tied a pálya: írd rá kedvenc DSR dalszöveged vagy LPL jeleneted. Díszítheted képekkel, matricával és céklával.

 

5.    Divat

 

° Na ez minek ide, kérem?! Rombolj közízlést Naftalin stílusával! Egy napra vesd el előzőleg szépen kidíszített sulitáskádat, s tedd Tesco/Auchan szatyorba cuccaidat. Hajadat fésüld oldalra, s zselé, hajspray és hajhab segítségével érj el zsíros, lucskos hatást. Kérd kölcsön nagyapád pulóverét. Uzsonnádat csomagold alufóliába, ügyelj, hogy a kenyérszeletek mérete meghaladja a 6 centit. Ha iszol, könyvespolc híján dugd be a fejedet a padfiókba. Ha ezeket tényleg megcsinálod, küldj róla képet és kapsz oklevelet.

˙ Vasmacsulj be egy napra! Plastic-girl-öknek különösen ajánlom! Ha nem akarsz intőt kapni, csak imitáld a rágózást: viszont folyamatosan. A napszemüveg különösen télen ajánlatos. Kérd meg pár ellenkező nemű osztálytársadat fenyegetéssel, hogy segítsenek imidzsed tökéletesítésében.

° Fiúk! Ha valamiféle hivatalos rendezvényre mentek, legyen veletek a bűvész lenyűgöző stílusa!

˙ Koncertre valamelyik LoveBoys fiú öltözetét és viselkedéskultúráját ajánlom, meg egy könyvet amit vigyél magaddal, hogy elüsd valamivel magányos estédet, melynek elébe nézel.

~ ° ~ P a p u c s

u.i. felelősséget nem vállalok. 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?