Dolák-Saly Róbert | F a n k l u b   'n'   F a n s i t e
DSR
 
Betipró
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aktuális
 
Boborján
 
Honlap
 
Rajongók
 
Karakterek
 
Vélemény csináló
Természetesen a szavazás sem irányulhat másra mint Agyatlantiszra!
A könyv bortokodban van már?

Természetesen! A jelenés hetében már megvolt! (24 / 44%)
Igen, most kaptam. (8 / 15%)
Nem. De kösz a tippet tudom mit kérek a fa alá. (11 / 20%)
Nem. De talán majd.... Egyszer... Talán... (10 / 18%)
Nem, de nem is lesz! (2 / 4%)

Szavazatok száma: 55

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:19:03

Szavazás lezárva:
2010-01-16 22:05:03


Lezárt szavazások
 

 
Affik

Brian Van Holt Fanpage Tommy Heavenly6, a japán rockhercegnő Automata Hari Abszurd Humor Társulata 
A Gyűrűk Ura világa  www.florecitasite.gportal.hu 
The Crow Horsy oldala Manchaster United
cserekérés a vendégkönyvben.

 
Ajánló
 
Impresszum
 
IWIW

YouTube-on nem menekülhetsz előlünk!

 
Korhadt határ


--> ide katt

 
Extrák
 
Vidám társaság

[katt a nagyobb méretért!]

na, hehe, átküldte a fotósbácsi a képeket. megázva, de törve nem, víg csapatunk mínusz két tag


A képet Zatocsy készítette azon időpontban, mikor Eszti és Robi még nem érkeztek meg.
 

 
° Grafológia

Dolák-Saly Róbert személyiségrajza kézírása alapján
from: http://www.grafint.hu/grafologia_folyoirat/200501/dsrobert.htm

A kézírás készítője érett személyiség, reális önértékeléssel bír, jól érzékeli helyét a világban. Saját képességeivel és hiányosságaival tisztában van.

Gondolkodásmódja holisztikus jellegű, a világ történéseit rendszerben szemlélve értelmezi. Feladatai végre-hajtása során is összefüggéseiben vizsgálja a problémákat. Az apróbb részletek sem kerülik el a figyelmét, de nem szeret túl sokat foglalkozni ezekkel, fontos számára, hogy haladjanak a dolgok a megoldás felé.

Az író személy jó logikai készséggel bír. Kreatív ember, ötletei megvalósítása során nem kívánja magának kisajátítani a végrehajtást, szívesen veszi, ha mások is segítenek neki ebben. Nem szereti a jól bevált módszereket alkalmazni, szívesebben keresi saját maga a megoldáshoz vezető utat.

Gyakorlatiasság jellemzi, otthonosan mozog a hétköznapi események útvesztőiben, ügyesen szervezi mindennapjait.

Jelentős mennyiségű energiával bír. Erőit nem pazarolja feleslegesen, csak annyit összpontosít egy-egy feladat végrehajtására, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy sikeresen zárja le azt. Időnként szüksége van elvonulásra, feltöltődésre. Szakaszos terhelés mellett tud a legoptimálisabban teljesíteni. A fizikai terheket jobban, míg a pszichés terhelést kevésbé jól tűri. Fáradtabb életszakaszaiban is a tőle megszokott módon és minőségben dolgozik, ilyenkor fokozott figyelmet fordít arra, hogy kontrollálja saját magát.

Tevékeny ember, aki szívesen foglalatoskodik mindig valamivel, de nagyon fontos számára, hogy ezt saját ritmusában tehesse – nem kedveli, ha sürgetik, vagy ha túl szűk határidőt szabnak egy-egy feladat végre-hajtására. Alapvetően együttműködő személy, aki igyekszik tolerálni mások tulajdonságait, így a munkában sem okoz gondot, ha másokkal kell együtt dolgoznia, mégis közelebb áll hozzá az önálló munka-végzés. Ennek során nem tervezgeti a tevékenységeit, inkább a megvalósításra koncentrálja erőit. Rugalmas ember, így megbízatásainak teljesítése során nem ragaszkodik mereven egy adott metodika alkalmazásához, ha úgy látja, hogy más módon könnyebb elérni a célt, rövid értékelés után könnyen vált.

Az érzelmek nagyon fontos szerepet játszanak az életében. Az őt érő hatásokra intenzíven reagál. Érzékeny ember, de a környezetében élők ritkán tapasztalhatnak tőle erre utaló megnyilvánulásokat. Nem szívesen tárja fel mások előtt lelki rezdüléseit, érzéseit inkább befelé éli meg, nagyon szűk azon emberek köre, akik elmondhatják magukról, hogy jól ismerik.

A grafikum készítője barátságos, de nem túl közvetlen ember. Kapcsolatfelvétel során kevésbé aktív, de a közeledésre nyitottan reagál. Bizalmi kapcsolatot nehezen alakít ki, igyekszik alaposan megismerni azt, akit később közelebb enged magához.

Saját személyét, magánszféráját erősen védi, tudatában van annak, hogy érzékenysége folytán könnyebben megbántódik, így kerüli az olyan szituációkat, ahol sérülhet.

Saját képességeit jól fel tudja mérni, így tudja, hogy milyen feladatok elvégzésére képes és a szerint vállal-ja fel azokat. Önértékelése, önbizalma változó, stabilitása e területen megingatható. Hajlamos arra, hogy szenzibilitása révén az indokoltnál jobban elkeseredjen, ha valamit nem az elképzelései szerint sikerült megvalósítania. Az őt érő kritika is mélyen érinti, gyakran az indokoltnál többet foglakozik azzal, hogy környezete hogyan értékelte a tevékenységét.

Ilyen helyzetekben gyakran egyensúlyoz az értelem és érzelem határán. Kontrolljának köszönhetően rendszerint az értelem diadalmaskodik az érzelem felett, és így könnyebben túljut a problémásabb életszakaszokon is.

Csányi Ildikó grafológus

A hirhedt kézírás képfile:

http://www.grafint.hu/grafologia_folyoirat/200501/DSRiras.jpg
 

 
Totál kezdőknek
 
Tikk-takk
 

 
Megaszondás

"Ahol gondolat van, ott a humor és a filozófia édestestvérek." (DSR)

 
Linkek
 
Rajongók honlapjai
 
Friss

12/11 Agyatlantisz blogja él és remélhetőleg virul. Az ott megtalálható cikkek ide is természetsen felkerültek.

11/17 Frissültek a fellépések illetőlegesen a linkek közé bekerült a könyv hivatalos blogja. Továbbá az Agyatlantisz menüben megtalálható az új borító! FIGYELEM AKI TUDJA ÉS SZERETNE SEGÍTENI TEGYE KI A BLOGJÁRA A KÖNYV BLOGJÁT!

10/26 érdemes újra belesni az Agyatlantisz menübe, persze csak azoknak, akik kíváncsiak az exkluzív információkra

10/14 Az Aktuális címszó alatt egy új rész indult AGYATLANTISZ néven. Ezentúl minden új információt a könyvel kapcsolatban ott találhattok meg. Élből 2 "cikk" fel is került.

10/13 E hosszú hallgatás alatt is történetek események melyeket visszamelőleg jelzek. Az írások közé bekerült Robi egy Maki pártoló beszéde. Az önkéntes videókhoz bekerült egy atom brutál metál DSR nóta feldolgozás. Videóinterjúk-hoz, -hez, -höz pediglen két Reggelis videó.

10/11 ismét hármas összefogás, Mumuska, Viki és Papucs titáni triásza lévén lett-légyen eme fejléckép és kúlos küllem.


07/04 Megújult dizájn egy 3 összefogás végeredménye képp jött létre. Az írások közé bekerült Robi egy új írása. A különálló DSR és DSR fan képgalériába felkerültek a 2009-es Tábor képek.

06/20 a Szájtépővel való visszaélés miatt mától csak regisztrált felhasználóknak érhető el, a Vendégkönyv  továbbra is nyitva van a látogatók előtt.

06/12 új tag, valamint Gomez és Chubby elnyerték az "aktív, de nem volt még találkozón" titulust. aki úgy érzi, hogy kiérdemelné, az visítson!

06/09 amíg a többiek táboroznak, énpapucs tartom a frontot, és közlöm az itten maradott kevesekkel, hogy két új tagnak örülhetünk intenzíven :3

 
Számláló
Indulás: 2007-08-03
 
Juj de jó! ^^

 

 

A nagyon sok millió évhez képest, amit az ember nemléttel tölt el, tényleg egy villanás ez az egész. Igazságtalannak tartanám, ha a sok millió évet gondolnánk nagyon csúnya mumusnak, miközben fölmagasztalnánk ezt a pár pillanatot azzal, hogy na ez az igazi, és a többi negatív.

 
Szájtépő
Fejvesztés terhe mellett merészeljen bárki is káromkodni, valamint számolva ama ténnyel, hogy vétke váltságdíja 111 kurbli.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Kis szavazás
Ez a kérdés a könyvszeretőknek szól!
Hány példányban szándékozod megvenni a művet?

Egy is elég. (14 / 31%)
Kettő egyiket megveszem a másikkal meg ellenörzöm hogy ugyan az e! (1 / 2%)
Három- négy példányban kell a billegő asztal alá. (2 / 4%)
A könyv nem halmozási cikk! (2 / 4%)
DE! (25 / 56%)
Nem veszem meg, mondtam má'! (1 / 2%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2009-12-11 22:23:15

Szavazás lezárva:
2010-01-24 19:51:01


Lezárt szavazások
 
Tartalom

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?